Japon Balığı: Japon Balığı Ekmek Yer Mi?

Japon Balığı Ekmek Yer Mi?

goldfish eat bread ile ilgili görsel sonucu
japon balığı ekmek yer mi?

Ne dersiniz? Japon balıkları ekmek yer mi? Aslında japon balığı ekmek yer mi sorusuna cevaben yiyebildikleri, hatta verirseniz çoğu zaman kabul edeceklerini ve yiyeceklerini söyleyebiliriz. Ancak bu japon balıkları ekmek yer ya da yemeli anlamına gelmiyor. Çünkü ekmek japon balığının sindirim sistemini zorlayabilir, mide sorunlarına yol açabilir ve kabızlık sebebi olabilir.

Ayrıca bilindiği üzere ekmek belli oranlarda tuz da içerir. Tuzun da japon balıkları için zararlı olduğu bilinmektedir. Japon balığı ekmek yerse, içindeki tuz da japon balığına zarar verebilir.

Japon balığı ekmek yerse, ortaya çıkan bir başka sorun da akvaryumun aşırı kirlenmesi olacaktır. Su tamamıyle bulanır, ekmeğin mayası suya bulaşır ve bu da akvaryumunuzda birçok probleme yol açabilir.

Kısacası vermeniz halinde japon balığı ekmek yer. Ancak bunu kesinlikle tavsiye etmiyoruz ve onaylamıyoruz. Piyasada sayısız marka ve çeşitte japon balığı yemleri varken, ayrıca japon balığına çok faydalı olduğu bilinen ıspanak, bezelye, havuç gibi sebzeler varken, japon balığına verilebilecek canlı yemler varken japon balığına ekmek yedirmek macera aramaktan ve balıklarınızı riske atmaktan başka birşey değildir.


4 yorum :

  1. yağ ben şimdi verddim nasıl düzelir yazık hayvan yan yüzüyo

    YanıtlaSil
  2. Kayseri'de deprem olduğu için evimizi 1 günlüğüne evi terk ettik ve acilen evden çıktık balığı aldık ama yemini unuttuk.Şimdi bağımızdaki evimizdeyiz ve yanımızda yem yok.(BALIĞIM ZOR DURUMDA)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmiş olsun. Bitkisel şeyler.verebilirsiniz. marul, bezelye, nyeşillik ne bulursanız. Küçük parçalar halinde verin. Salatalık içi falan da olabilir.

      Sil
  3. aynı şeyi yaşadık, balıkları aldım ama yemlerini unuttum

    YanıtlaSil

Üye olmadan yorum yazmak için yorumlama biçimini "adı" ya da "anonim" olarak seçebilirsiniz.